Loading...

Plantenrekken van origineeltuinidee

Dit plantenrek tovert je schutting of muur eenvoudig om tot je eigen tuintje. Zelfs voor kleine stadstuinen en balkons met beperkte ruimte zijn deze plantenrekken een groene aanwinst.

De gekromde latten zorgen ervoor dat het plantenrek iets van de muur komt. Bij ieder plantenrek ontvang je gratis witte plantenbakjes welke je eenvoudig één voor één aan het plantenrek hangt. De plantenbakjes zijn voorzien van meerdere afwateringsgaten waardoor er nooit te veel water in blijft staan. Verder ontvang je ook hydrokorrels en bevestigingsschroeven.

Formaatkeuze

Er zijn 3 formaten plantenrekken. De breedte maat van ieder plantenrek is standaard 70 cm, de hoogte varieert tussen de 41 cm  en 112 cm. Check (neem je centimeter mee) welk formaat het best past tegen jouw schutting of muur.
Hieronder zie je het verschil tussen de formaten Small, Medium en Large.

Plantenrek Small
Formaat (bxh) 70 cm x 41 cm
+ 4 plantenbakjes
+ hydrokorrels
€ 49,00

Plantenrek Medium
Formaat (bxh) 70 cm x 77 cm
+ 8 plantenbakjes
+ hydrokorrels
€ 69,00

Plantenrek Large
Formaat (bxh) 70 cm x 112 cm
+ 11 plantenbakjes
+ hydrokorrels
€ 89,00

Kleurkeuze

De latten van het plantenrek worden aangeboden in 3 verschillende kleuren: zwart, bruingrijs en leemgroen. Ze worden allen geverfd met 2 lagen buitenlak. Bepaal welke kleur je het meest aanspreekt en bedenk hoe deze kleur matcht met je muur, schutting, tuinmeubels en/of andere tuinaccessoires. Of laat je inspireren door de verschillende foto’s op deze site en maak je keuze.

Wens je het plantenrek in een speciale kleur geverfd te hebben? Dat kan voor € 25,00 extra. Laat me dit dan weten bij de bestelling onder vermelding van de gewenste kleurcode. Bovendien krijg je het restant verf natuurlijk meegestuurd.

Kleur zwart

Kleur bruingrijs

Kleur leemgroen

Overige informatie

Materiaal
Het hout van de latten is beukenhout. Daarna worden ze voorzien van een tweetal lagen  kwalitatieve buitenlak. De plantenbakjes zijn van kunststof en de banden van nylon.

Montage
Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Zo hoef je het plantenrek niet zelf te monteren, maar dient alleen nog met de 2 meegeleverde schroeven bevestigd te worden. De bovenste lat is al voorzien van 2 voorgeboorde gaten.

Daarna ga je aan de slag met de plantenbakjes. Bedek de bodem van ieder plantenbakje eerst met een laagje hydrokorrels welke meegeleverd zijn. Daarna vul je ieder plantenbakje met potgrond en je favoriete plant of kruiden- of bloemenzaden. Hang vervolgens de plantenbakjes aan het plantenrek. Geef je planten regelmatig water (indien nodig) en geniet van jouw nieuwe tuintje ♡.

Tip

Veel mensen slaan ’s winters hun tuinmeubelen binnen op ter behoud. Dat kun je ook met het plantenrek doen. Het is gemakkelijk te demonteren met de 2 schroeven.

Bestelling plaatsen

Als je je keuze hebt gemaakt, ga dan naar de pagina BESTELFORMULIER waar je je bestelling kunt plaatsen. Of kijk eerst verder op mijn pagina PLANTENBAKKEN of  & MEER.

Uit voorraad leverbare producten kunnen na betaling binnen 1-2 weken worden bezorgd.

Ga naar bestelformulier
Ga naar plantenbakken
Ga naar & meer