Loading...

Plantenbakken van origineeltuinidee

Als je op zoek gaat naar een houten plantenbakken, dan bestaan deze vaak uit een houten kist met een stuk zeil erin geniet. En na enige tijd gaat het hout achteruit, omdat het water in aanraking komt met de grond of met de potgrond. Ik kwam op het idee om plantenbakken te maken op basis van een rechthoekige kunststof bak en een houten ombouw als rand. Het hout moest robuust zijn, dus koos ik voor Douglashout ( steigerhout of vurenhout vergaat veel eerder). De ombouw wordt uitgevoerd met kunststof doppen, zodat het hout niet de grond raakt en geen regenwater kan opnemen via de grond.

Dit idee heb ik omgetoverd tot mijn eigen plantenbakken. Goed om te weten, de bak is voorzien van meerdere afwateringsgaten waardoor er nooit te veel water in blijft staan.

Ook interesse in zo’n robuuste plantenbak? Het mixt en matcht goed met mijn plantenrekken.

Formaat

Dit product is in één formaat leverbaar, (lxbxh) 62 cm x 43 cm x 30 cm
€ 99,00

Kleurkeuze

De ombouw van de plantenbak is geverfd met kwalitatieve buitenlak en leverbaar in 3 verschillende kleuren. Dit zijn dezelfde kleuren welke ik gebruik voor de plantenrekken. Bepaal zelf welke kleur je het meest aanspreekt maak je keuze. De bak is standaard in zwart.

Wens je de plantenbak in een speciale kleur geverfd te hebben? Dat kan voor € 25,00 extra. Laat me dit dan weten bij de bestelling onder vermelding van de kleurcode.

Kleur zwart

Kleur bruingrijs

Kleur leemgroen

Overige informatie

Materiaal
De ombouw is gemaakt van robuust Douglas geschaafd hout (PEFC gecertificeerd) hetgeen van nature al erg duurzaam is. Daarnaast heeft het ook nog een kwalitatieve beschermende laag buitenlak gekregen. Onder de ombouw zitten kunststof doppen. De bak is van kunststof.

Montage
Niet nodig. De plantenbak komt kant & klaar naar je toe.

Bestelling plaatsen

Als je je keuze hebt gemaakt, ga dan naar de pagina BESTELFORMULIER waar je je bestelling kunt plaatsen. Of kijk eerst nog naar mijn pagina & MEER voor leuke tuin musthaves voor een klein prijsje.

Uit voorraad leverbare producten kunnen na betaling binnen 1-2 weken worden bezorgd.