Over mij, Monique Vink

Het idee om te starten met origineeltuinidee is geboren uit enthousiasme. Met deze website origineeltuinidee.nl wil ik, Monique Vink,  mijn ideeën voor tuin, dakterras of balkon graag delen met jullie.

Naast mijn interimbaan ben ik veel te vinden in mijn tuin en altijd op zoek naar ideeën om mijn favoriete plek gezelliger en groener te maken. Vooral die kale muren waren een doorn in het oog. Zo kwam ik op het idee om licht gebogen bedlatten te gebruiken voor het maken van plantenrekken. Vervolgens heb ik in mijn werkplaats enkele prototypen uitgewerkt. Door de vele enthousiaste reacties van vrienden en familie heb ik dit idee verder uitgewerkt.

Ik heb naast plantenrekken (in verschillende formaten en kleuren) mijn assortiment aangevuld met plantenbakken & meer betaalbare accessoires voor tuin, dakterras en balkon. Alle plantenrekken en plantenbakken maak ik zelf en worden handgemaakt, met liefde.

Werkplek

In mijn tuin heb ik een heerlijke plek waar ik alle plantenrekken en plantenbakken zelf maak. Deze ruimte is eigenlijk voor iedereen, maar ondertussen heb ik de ruimte bijna geheel overgenomen. Als het weer het toelaat, ben ik buiten te vinden en ga ik daar aan de slag. Je kan immers nooit genoeg ruimte hebben.

Hoe fijn is dit alles om naast mijn ‘echte’ baan hier tijd voor vrij te kunnen maken. Ik doe het met veel plezier en word blij van alle leuke reacties van kopers van mijn producten. Super leuk dat velen foto’s delen van het resultaat welke ik weer gebruik ter inspiratie voor nieuwe website bezoekers. Deze foto’s kun je trouwens terugvinden op de pagina Gespot.

Laat je verrassen door mijn website en doe leuke tuinideeën op!