Bestellen en bezorgen

Bestellen

Je kunt je bestelling opgeven door het bestelformulier in te vullen. Deze vind je in de tab “Bestelformulier” van het menu van origineeltuinidee.

Alle prijzen zijn vermeld in Euro (€) inclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van je bestelling. Deze ontvang je in de offerte.

Levertijd

De bestellingen worden 1x per week aangeboden voor bezorging. Indien een product op voorraad ligt, zou je je bestelling dus binnen 1- 2 weken kunnen ontvangen. Indien de verwachte levertijd afwijkt van de 1-2 weken, dan zal dit vermeld worden in de offerte.

Offerte akkoord? Dan ontvang je je factuur.

Nadat je per email akkoord hebt gegeven op je offerte, dan ontvang je de factuur.

Betaalwijze

De betaling dient vooraf plaats te vinden. Je ontvangt de factuur per mail. Het bedrag dient overgemaakt te worden naar IBAN-nummer NL28KNAB0405595492 t.n.v. Origineeltuinidee te Amsterdam. Vermeld bij de betaling altijd je naam en het factuurnummer.

Je bestelling wordt pas voor bezorging aangeboden na ontvangst van je betaling.

Hoe wordt mijn pakket verzonden?

Ik zal er alles aan doen om jouw bestelling in 1 geheel bij je thuis te krijgen. Daarom wordt elk product zorgvuldig met de hand verpakt.

Hergebruik verpakkingsmateriaal

Vanaf het begin heeft orgineeltuinidee gekozen om zoveel mogelijk omdozen te hergebruiken. Hierdoor ontlasten we het milieu. Deze dozen zijn niet zo mooi, maar wel schoon en goed genoeg om je nieuw gekochte product veilig in te versturen. Een gebruikte omdoos herken je aan een extra sticker op de omdoos. Daarnaast worden er ook nieuwe dozen ingekocht, omdat er niet voldoende gebruikte dozen zijn om alle producten te verpakken.

Toch iets gebroken of beschadigd?

Schadegevallen dienen tot 7 dagen na ontvangst gemeld te worden. Stuur een foto van je beschadigde product onder vermelding van je naam en factuurnummer, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik zal me uiterste best doen om je tegemoet te komen.